Skip to content ↓

Kassim Darwish Grammar School for Boys

Educating Tomorrow's Leaders

Structure of the Day

Structure of the day (1)

[From  5 September 2018 to 19 October 2018]

[From 4 February 2019 to 19 July 2019]

 

8.30 – 8.35

Locker time

5  mins

8.35 – 8.50

Registration

15 mins

8.50 – 9.40

Lesson 1

50 mins

9.40 – 10.30

Lesson 2

50 mins

10.30 – 10.50

Break

20 mins

10.50 – 11.40

Lesson 3

50 mins

11.40 – 12.25

Lesson 4/Lunch

45 mins

12.25 – 1.10

Lunch/Lesson 4

45 mins

1.10 – 1.15

Wudu

5  mins

1.15 – 1.35

Zuhr Prayer

20 mins

1.35 – 2.25

Lesson 5

50 mins

2.25 – 3.15

Lesson 6

50 mins

3.15 – 3.25

Registration

10  mins

Structure of the day (2)

[From 29 October 2018 to 1 February 2019]

 

8.30 – 8.35

Locker Time

5 mins

8.35 – 8.50

Registration

15 mins

8.50 – 9.45

Lesson 1

50 mins

 9.40 – 10.30

Lesson 2

50 mins

10.30 – 10.50

Break

20 mins

10.50 – 11.40

Lesson 3

50 mins

11.40 – 12.25

Lesson 4/Lunch

45 mins

12.25 – 12.30

Wudu

5 mins

12.30 – 12.50

Zuhr Prayer

20 mins

 12.50 – 1.35

Lunch/Lesson 4

45 mins

1.35 – 2.20

Lesson 5

45 mins

2.20 - 3.05

Lesson 6

45 mins

3.05 - 3.15

Asr Prayer

10 mins

3.15 - 3.25

Registration

10  mins