Skip to content ↓

Kassim Darwish Grammar School for Boys

Educating Tomorrow's Leaders

Structure of day

Starting Monday 7 November 2016

Monday ONLY
 

8.40 – 9.00

Registration (20mins)

9.00 – 9.50

Lesson 1 (50mins)

9.50 – 10.35

Lesson 2 (45mins)

10.35 – 10.50

Break (15mins)

10.50 – 11.40

Lesson 3 (50mins)

11.40 – 12.30

Lesson 4 (50mins)

12.30 – 12.55

Zuhr Prayer (25mins)

12.55 – 1.40

Lunch (45mins)

1.40 – 2.25

Lesson 5 (45mins)

2.25 – 3.10

Lesson 6(45mins)

3.10 – 3.25

Asr Prayer

 

Starting 1 November 2016

Tuesday - Thursday
 

8.40 – 8.55

Registration (15mins)

8.55 – 9.45

Lesson 1 (50mins)

9.45 – 10.35

Lesson 2 (50mins)

10.35 – 10.50

Break (15mins)

10.50 – 11.40

Lesson 3 (50mins)

11.40 – 12.30

Lesson 4 (50mins)

12.30 – 12.55

Zuhr Prayer (25mins)

12.55– 1.40

Lunch (45mins)

1.40 – 2.25

Lesson 5 (45mins)

2.25 – 3.10

Lesson 6 (45mins)

3.10 – 3.25

Asr Prayer

Starting 4 November 2016

Friday
 

8.40 – 8.55

Registration (15mins)

8.55 – 9.45

Lesson 1 (50mins)

9.45 – 10.35

Lesson 2 (50mins)

10.35 – 10.50

Break (15mins)

10.50 – 11.35

Lesson 3 (45mins)

11.35 – 12.20

Lesson 4 (45mins)

12.20 – 12.55

Jummah Prayer (35mins)

12.55 – 1.40

Lunch (45mins)

1.40 – 2.25

Lesson 5 (45mins)

2.25 – 3.10

Lesson 6 (45mins)

3.10 – 3.25

Asr Prayer